sv-bu

Два фентъзи романса от издателство „Еклиптик“

На пазара са „Свързани“ от Елизабет Ноутън и „Безгранично удоволствие“ от Лариса Йон.

Стартиралото дейност тази година издателство „Еклиптик“ пусна две нови книги на пазара. Това са втората част от поредицата „Безсмъртни пазители“ на Елизабет Ноутън – „Свързани“, и първата част от поредица „Демоника“ на Лариса Йон – „Безгранично удоволствие“.

svyrzani ccСВЪРЗАНИ

Сред всички Аргонавти Зандер е най-опасният. И причината за това не са слуховете, че е безсмъртен, а защото се сражава така, сякаш няма какво да губи. Но той е потомък на легендарния герой Ахил, така че и у него все някъде ще се намери уязвима… пета.

Демоните стават по-силни и успяват да се промъкнат през ограниченията на Подземния свят. И сега Безсмъртните пазители, както никога преди, са длъжни да защитят и двата свята – своя и този на смъртните.

Зандер не иска дори да мисли за Калия – лечителката, в която някога беше разпознал своята единствена сродна душа и която го беше отблъснала.

Но с цялата вечност на безсмъртието пред себе си, той не може да си представи как ще изживее живота си сам и без единствената жена, която го кара да се чувства толкова… жив.

bezgranichno udovolstvie ccБЕЗГРАНИЧНО УДОВОЛСТВИЕ

Като убиец на демони Тейла Манкузо води живот, изпълнен с опасности. Един ден тя е ранена и се озовава в болница, ръководена от демони в човешки вид. Главният лекар на болницата спасява живота й и събужда в нея неудовлетворено желание. Но Ейдолон, сексуалният лекар-инкуб, е Семинус и съответно – опасен враг.

Ейд също е привлечен от красивата и опасна унищожителка на демони. Дори нещо повече – смята, че е открил в нея своята сродна душа. Но тя е непримирим враг на неговия народ и принадлежи към Пазителите на Егида – организация, създадена с една-единствена цел: да ги унищожи.

Разкъсван между желанието да разбере истината, преди да e започнал ужасяващият му с‘генезис, който ще го промени завинаги, Ейдолон смята да убеди Тейла да му позволи да завладее не само тялото, но и душата й…

Но когато започват да се появяват мъртви или осакатени демони, от чиито тела са иззети органи за черния пазар и се налага двамата да обединят силите си, за да се опитат да разберат кой е убиеца, и Тейла, и Ейдолон разбират, че в най-голяма опасност се намират сърцата им.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата