deadpool ver4

Още простотии от Deadpool

Нов трейлър за нестандартния супергерой.

Fox може и да не се справят с „Фантастичната четворка“, колкото и пъти да го правят, а „Х-мен“-ите винаги си намират по някой критик, но „Дедпул“ може да се окаже следващият им неочакван хит. Разбира се, силно казано „неочакван“, защото филмът се чака отдавна и персонажът от комиксите е любим на много хора, но простотиите на уж поредния супергерой в червено трико могат да се окажат достатъчно свежи, за да привлекат масите от зрители. Дори и последните да са без децата си. Баш на Коледа Фокс пуснаха нова доза дебелашки хумор от следващата си надежда в нов трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Много е вероятно версията, която ще мине по кината, да е с по-мек език, а сочните реплики да останат за блу-рей изданието. Стискаме палци да не е така, но само вижте колко по-различна е версията на същия трейлър със зелена заглавка:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Дедпул“ излиза на 12 февруари, което не е особено далеч като дата. Може би именно спокойният месец ще помогне на представянето му в бокс-офиса? Или пък очакванията ни за атрактивността на Раян Рейнолдс и ролята му на устат супергерой са твърде високи. Ще разберем след по-малко от два месеца.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата