The Man in the High Castle, The Librarians – подновени

Честито на феновете!

the man in the high castle ccДобри новини от САЩ! „Човекът във високия замък“ и „Библиотекарите“ са подновени съответно с втори и трети сезон.

The Man in the High Castle продължава да е най-гледаният пилотен епизод от собствен сериал на Amazon и първият сезон явно като цяло се е справил доста добре. Критиците и феновете го засипаха с хвалби и изявиха желание за още. Вторият сезон се очаква догодина, вероятно пак наесен. За успеха на алтернативноисторическия сериал спомогна и нестандартната рекламна кампания. Нюйоркското метро беше окичено с нацистки знаци в духа на сериала, които предизвикаха скандал и в последствие бяха премахнати.

The Librarians също имат добро бъдеще пред себе си. В момента тече техният втори сезон (краят му ще дойде със следващия епизод, на 27/28 декември), като предпоследната серия е събрала най-много зрители досега. Рекордът доскоро се държеше от премиерата на втори сезон. Всичко това означава, че хората обичат да гледат приключенията на тайния екип от библиотекари под нюйоркската библиотека и едва ли събирането на артефакти из света ще спре скоро.

Честито на феновете и се надяваме на още добри новини за качествените сериали!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Варна

Двата най-малоумни от средно бюджетните сериали на 2015г. които въобще не трябваше да ги снимат и които са си чисто пилеене на пари! Можеха да си спестят телевизиите или да ги добавят към бюджета на някой по-добър продукт примерно Игра на Тронове от който да направят повече епизоди!

Нед Недев

Може би очакванията ми бяха твърде високи, но „Човекът във високия замък“ не ме грабна. Дори не успях да доизгледам пилота. От друга страна и вижданията ми по темата са по-различни. Може да му дам втори шанс като приключа с Килджойс.

Петя Ивайлова

Радвам се и за двете – Човекът във високия замък имаше и скучновати епизоди, но като цяло беше интересен, а и финалът си струваше. А най-интересно ще бъде какво ще правят от тук нататък, тъй като книгата се изчерпи.
Библиотекарите е забавен сериал – има много други, които го превъзхождат, но този поне не дразни и става за запълване на времето.