„12 маймуни“ се връщат в 40-те години на ХХ век

Господин Коул е в опасност…

Първият сезон на „12 маймуни“ беше приличен опит за сериал по култовия филм с Брус Уилис и Маделин Стоу, но имаше и някои проблеми – твърде чести прескачания във времето с твърде малко последствия и твърде объркана сюжетна линия. Втори сезон, поне по трейлър, изглежда сякаш ще пробва по-различна формула – вместо всеки епизод да се развива в различна година, по-голямата част от приключенията на героите ще се случват през 40-те. Гостуването на Касандра в пост-апокалиптичното бъдеще очевидно я променя и закалява, а ролята на Дженифър за сюжета е увеличена:

Тонът определено изглежда по-различен отколкото през първи сезон. Набляга се на забавните моменти и стилистиката от избрания период, а не на драмата и сложните сюжети. Също така, явно във вселената на сериала е настъпила някаква промяна, защото уж беше установено, че героите не могат да се върнат по-назад от 1987 г. Да се надяваме, че сценаристите все пак знаят какво правят и всичко е за добро.

Новите епизоди на 12 Monkeys тръгват от 18 април (19-ти българско време).

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Недев

Не знам откъде имам спомен, че премиерата му е на 30 януари, но явно съм се объркал (или съм объркал сериала О.о), тъй като не намерих инфо, че датата му е преместена.

Петър Атанасов

Или се лъжеш, или са го преместили. Аз нямам спомени, честно казано, защото не ми е от най-любимите сериали и дори не съм сигурен дали ще гледам втори сезон. Първи стана голямо мазало накрая. Сигурно ще преценя според ревютата.

Нед Недев

Април? Нали беше за края на януари? Поне такива спомени имам.

рин

А, дано стане по интересен формата и дори се развие напред, съгласен съм със по горе казаното… 🙂