supergirl-the-flash-variety-photoshoot-berlanti

Какво ново за „Светкавицата“ и „Супергърл“ през 2016?

Могат ли двата сериала да се пресекат с общи епизоди?

Както „Светкавицата“, така и „Супергърл“ са сериали по комикси на DC, те споделят един създател, а отскоро има сериозна причина да вярваме, че ще споделят и един и същ свят.

HkHAZ9B

Пресичане между The Flash и Supergirl

Според един от американските сайтове, в които следят наши сериали, вътрешни източници са потвърдили, че CBS водят преговори за смесване на „Супергърл“ и „Светкавицата“ в общи епизоди.

„Супергърл“ получи нови 7 епизода към първия си сезон и това отново отваря въпроса, който бе зададен още преди самия дебют на Supergirl – ще има ли пресичане между „Светкавицата“ и „Супергърл“? Основната пречка пред такава инициатива е, че двата сериала са на различни телевизии. Но, погледнато отстрани, това не е толкова важно, имайки предвид, че CBS притежава половината от The CW. А и подобно смесване няма да е нищо ново, след като по-рано тази година “Константин” на NBC пресече пътя си със “Стрелата” на The CW.

Смесването може да се случи, също защото двата сериала се ръководят от един и същи продуцент – Грег Берланти, който сам предложи тази идея през 2015. В интервю той обясни: “Мисля, че с успех всичко е възможно. Но ще трябва да се случат много неща, преди всички да се съгласят на това.“

„Светкавицата“ – втора част на сезон 2 – очакват ни още изненади

Зимният финал на „Светкавицата“ шокира феновете си, когато им показа Уали Уест в Сентрал Сити. Но това не e единствената изненада, която можем да очакваме в близките месеци.

От CW бе пуснат тийзър за следващите епизоди, който разкри, че Бари и останалите от отбор Светкавица ще трябва да се справят с двама злодеи. Очевидно, те ще продължат да се борят срещу Зуум, но ще трябва и да се справят със злодея от миналият сезон – Харисън Уелс (Земя 1). Наскоро Тод Хелбинг, продуцент на сериала, даде изявление относно това, как Харисън ще повлияе на бъдещето на сериала. Той каза: „Невъзможното му завръщане ще постави член от екипа на Стар Лабс в неочаквана опасност, което ще накара Бари да направи променящ живота избор“.

reversef-flash-art-2

От новите епизоди феновете могат да очакват много повече екшън, преплетен с неочаквани и шокиращи нови открития. „Светкавицата“ се завръща на 20 януари българско време, а „Супергърл“ ще се завърне на 5-ти януари (отново по нашия часовник), след това ще пропусне седмица и ще продължи редовно от 19-ти януари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата