Нов тийзър за Damien

Брадли Джеймс играе порасналия Антихрист от „Поличбата“.

Тази пролет ще гледаме още един хорър-сериал, този път поведен от крал Артур, познат още като Джеймс Брадли. Продължение на „Поличбата“, драмата ще проследи живота като възрастен на Деймиън, зловещото дете от The Omen. Засега изглежда, че в продукта не са инвестирани много пари, но пък в него има достатъчно хорър, и то по достатъчно добър начин, за да зариби зрителите.

Както виждате, важна роля ще има и най-злата кралица, позната още като Барбара Хърши (Кора от „Имало едно време“), поне докато открехне Деймиън за злата му същност.

Предстои да видим доколко сериалът ще бъде успешен – телевизията не е най-гледаната, а франчайзът не е от най-поддаващите се на ребуутове и продължения. След излизането на оригинала през 1976 са направени две продължения, „Поличбата 2“ и „Последният сблъсък“, които са избили парите си, макар и да са оплюти от критиците, а през 1991 излиза „Поличбата 4: Събуждането“, който е пълен провал. През 2006 оригиналът е римейкнат, но не успява да спечели достатъчно, че да се превърне в нова поредица. Хубаво е обаче, че все повече хитове от някогашното кино се транслират доста добре на телевизионен екран – „Тийн вълк“ и „Мотел Бейтс“ например, така че има надежда и за „Деймиън“.

Damien започва на 8 март българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Някой гледа ли премиерата? На мен ми хареса, въпреки че не си падам много по гадости и ако зачестят (което предвид премиса със сигурност ще стане) няма да го следя. За съжаление, рейтингът на пилотния е нисък (нещо като 0.3, което дори за тази телевизия е малко) и сигурно сериалът няма да оцелее дълго.
А, и сцените на насилие не са кой знае какво , въпреки предупреждението. Или може би не ми направиха впечатление след последния епизод на Магьосниците, където буквално късаха глави……