5 коментара
Image5

CW поръчва 3 нови сериала и взима „Супергърл“ от CBS

Containment пък е спрян почти веднага след премиерата си.

През март The CW поднови цялата си налична продукция и това ни остави замислени дали изобщо можем да очакваме нови сериали от канала (това, естествено, беше преди премиерата и почти моменталното спиране на сериала-събитие „Под карантина“ на Джули Плек, която може би познавате като продуцент-създател на „Дневниците на вампира“ и „Древните“ – все сериали на CW).

От доста време знаехме, че се планира сериал по комиксите за Арчи, не толкова популярен герой у нас, но чак сега е официално, че такъв проект ще има и неговото заглавие е „Ривърдейл“. Други две продукции са тв-адаптация на филма „Честота“ и комедийният проект „Няма утре“. Изненадваща новина беше също, че CW и Грег Берланти най-сетне успяха да причислят и „Супергърл“ при останалите си DC сериали. Така че от октомври можем да очакваме 4 от 5 дни, все запълнени със супергерои. Нека сега да разберем повече за новите продукции, на които телевизията е възложила доверие!

  • Ривърдейл

4ea095ef8e004c06cc174d5e816b3ac1

Сериалът отново е дело на познатия ни Берланти, (създател на почти всичко, което харесвам, плюс „Мистериите на Лаура“ и „Сляпо петно“) и е базиран на герои от комиксите за Арчи. Сериалът ще проследи историята на животите в малкото градче на самия Арчи (изигран от Кей Джей Апа), Бети (Лили Рейнхарт), и Вероника (Камила Мендес). С по-малка роля ще бъде Кол Спраус, който е най-известен с дългогодишната си роля в „Лудориите на Зак и Коди“. Участват още: Люк Пери, Марисол Николс, Медхен Амик и новодошлите Ашли Мъри и Маделайн Печ. Засега не е много ясно какъв точно е фантастичният елемент в тези истории, тъй като не познаваме човек, който да е чел комиксите, и не откриваме адекватно описание на сюжетите им, но със сигурност ще има поне нещичко.

  • „Честота“

Едночасовият „Честота“ е ребуут на филм със същото име от началото на миналото десетилетие, и в него ще участва Пейтън Лист от „Светкавицата“ (изигра Лиса Снарт) като детектив, който открива, че може да комуникира с баща си, който е починал преди 20 години. Сериалът е на продуцента Джереми Карвър („Свръхестествено“ – той дори напуска поста си там, за да се захване с Frequency), а в него участват още Лени Джейкъбсън, Райли Смит, Меки Фифър, Антъни Рувивар, Девин Кели и Даниел Бонжур.

  • „Супергърл“

За „Супергърл“ е много хубава новината, че сериалът най-после ще се „намести“ при братята си, макар че се очаква и рязък спад в рейтинга (средният за сезон 1 е около 10 милиона зрители, което прави сериала четвъртият най-гледан от новите продукции). Снимките ще се преместят от Лос Анджелис във Ванкувър, където се снимат останалите 3 сериала на Берланти и DC за The CW. От както започна „Светкавицата“, вече втора година в осмите епизоди ставаме свидетели на мащабни пресичания на пътищата на комикс-героите, така че можем да очакваме Супергърл да отскочи до Стар сити (и съседната Вселена), за да си стисне ръката със Зелената стрела и да си навакса пропуснатото време с Бари (Светкавицата гостуваше в епизод от първия сезон на „Супергърл“).

Кой от новите сериали бихте гледали наесен? Аз лично продължавам със „Супергърл“ и ще дам шанс на „Ривърдейл“ и „Честота“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата