the-maze-runner-movie

„Лабиринтът 3“ се отлага за неопределено бъдеще

Дилън О`Браян още не може да се възстанови от контузията, поради което снимките са спрени.

Dylan-OBrien-maze-runnerМиналия месец Дилън О`Браян претърпя контузия на снимачната площадка на „Лабиринтът: Последният кандидат“, поради което продукцията забуксува. Тогава лекарите вярваха, че главният актьор ще успее да се възстанови достатъчно бързо, за да се спази премиерната дата, но сега се оказва, че не е точно така.

Въпреки че никой не разкрива каква точно е контузията на тийн-звездата, ясно е, че нараняванията все още не могат да се оправят и закъснението ще бъде по-голямо от предвиденото. Този път дори не се посочва конкретен срок. Докато О`Браян оздравява продукцията е спряна напълно, екипът и актьорският състав са освободени, а датата, на която снимките ще продължат, ще зависи както от скоростта на възстановяване на О`Браян, така и от заетостта на останалите от актьорите (повечето от тях все пак си имат и други проекти, които ги чакат).

Новината е доста мрачна за феновете на The Maze Runner, защото поставя под въпрос завършването на поредицата. Продуцентите уверяват, че нямат търпение продукцията да продължи, но всъщност в момента не е 100% сигурно, че трети филм изобщо ще има. Жанрът на тийн-антиутопиите, адаптирани от книги, официално е в упадък, а „Лабиринтът“ не е от най-хитовите или обожаваните поредици и без друго. Тези закъснения със сигурност увеличават разходите на продуцентите, а сега, след като са освободили екипа и актьорите, ще бъде доста трудно да ги съберат по-късно. Най-вероятно поредицата все пак ще бъде завършена, но едва ли ще е скоро.

Стискаме палци на Дилън да оздравява бързо!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата