Нови сериали

Hulu ни готви научнофантастична антология, а Syfy ще ни повози на коли, задвижвани с човешка кръв.

Докато едни сериали идват, а други си отиват, любимият ни жанр продължава да се обогатява. В недалечното бъдеще ще имаме две нови предложения за очите, ушите и душата: Dimension 404 и Blood Drive.

scream-queens-lea-michele„Измерение 404“ звучи по-обещаващо от двете. Става дума за научнофантастична антология, продуцирана от Hulu, които вече направиха „22 ноември 1963“. Потвърдени за участие в по един епизод са Лия Мишел (Scream Queens, на кадъра вдясно), Робърт Бъкли (iZombie) и Раян Лий (Goosebumps). Първи сезон ще има 6 серии по 1 час, всяка със самостоятелен сюжет. Създателите казват, че са вдъхновени от „кода за грешка 404 и чувството да разглеждаш странни сайтове за необясними събития в 3 през нощта“.

Всеки епизод ще се концентрира върху странна мистерия, като например забравена анимация, която може би държи ключа към пътуването във времето, или пък енергийни напитки, които ни доближават до апокалипсиса. В епизода си Лия Мишел ще играе Аманда – красива, остроумна и амбициозна отличничка с добро сърце и нужда от гадже. Робърт Бъкли ще играе Адам – нейният емоционално нестабилен бъдещ любим. Серията на Раян Лий се развива през 1984, когато интровертният Андрю е пристрастен към видеоигри, малтретиран е от съучениците си и крие, че е гей. В търсенето си на кураж и убежище, той ще попадне на игра с мрачна атмосфера и зловещи последици.

Другият сериал е „Кървав двигател“, където в главната роля е Алан Ричсън (Аквамен от „Смолвил“, на кадъра горе). Той е едно от последните добри, макар и бивши, ченгета в близкото бъдеще, когато Лос Анджелис е на прага на апокалипсиса. В момента работи за частна охранителна фирма под ръководството на опасна фатална жена, която играе своя собствена игра. По време на разследване му се налага да влезе в Blood Drive – нелегална надпревара с коли, които се задвижват от човешка кръв. Очакват се 13 епизода, които вече са поръчани от кабеларката Syfy. Създател на сериала е Джеймс Роланд (Weeds).

Още няма обявени премиерни дати за Dimension 404 и Blood Drive, но и двата са сигурни и вече наемат актьори, така че нищо чудно да ги видим по някое време през ранната 2017 г., а защо не и до края на 2016.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Звучът добре 🙂