1 коментар
Incorporated

Първи трейлър за Incorporated на Мат Деймън и Бен Афлек

Сериалът ще се излъчва по Syfy. Бонус към статията: Трейлър за трети сезон на „Зомби нация“.

Преди време ви съобщихме, че двамата големи актьори (и големи приятели) Бен Афлек и Мат Деймън ще продуцират свой собствен сериал за телевизия Syfy. Въпреки че премиерата му ще бъде чак през ноември, двамата вече са готови с първи заснети сцени, които да покажат. Част от кадрите излязоха още на тазгодишния Комик-Кон, но бяха толкова малко, че не си струваше да ги слагаме сред останалите трейлъри. Днес обаче имаме по-стойностно рекламно клипче с повече съдържание:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересна е атмосферата, постигната в трейлъра, до голяма степен заради саундтрака. Изглежда сякаш това ще бъде напрегнат сериал със смущаващ сюжет. Неприятно е обаче, че така и не се разбира какви са героите и какъв точно ще бъде централният конфликт. Беглото описание на сюжета, пуснато още преди време, с нищо не става по-ясно от горните кадри. Въпреки това, разбира се, на сериалът ще му бъде даден шанс.

В главните роли ще видим Шон Тийл, Джулия Ормънд, Денис Хайсберт, Алисън Милър, Еди Рамос и Дейвид Хюлет (всеки от тях е сравнително известен и има предишни големи роли в телевизията). Създатели на „Инкорпориран“ са Алекс Пастор и Дейвид Пастор („Без/смъртен“). Главен сценарист и изпълнителен продуцент пък ще бъде Тед Хъмфри.

Първи сезон ще се състои от 13 епизода, чийто сюжет е ситуиран в близкото бъдеще, когато корпорациите са придобили неограничена власт. Главен герой е Бен Ларсън, млад мениджър, който крие истинската си самоличност, за да пробие в опасния корпоративен свят и да спаси жената, която обича. Ларсън, обаче, не е единственият, чиито тайни могат да имат смъртоносни последици.

Премиерната дата е насрочена за 30 ноември, доста след останалите сериали, които започват септември – Van Helsing тръгва на 23 септември, а Channel Zero: Candle Cove и Aftermath, за които още няма трейлъри – на 27 септември.

На 16 септември пък се завръща с двучасова премиера за трети сезон сериалът Z Nation. Кадри от него също вече са показани:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата