1 коментар
mummy-2017-poster

Да видим новата Мумия на Том Круз

Първи трейлър за The Mummy (2017)

Юнивърсал се зарекоха, че ще си направят своя филмова вселена, но не от супергерои, а от хорър персонажи, и си изпълняват обещанията (макар че се отметнаха в едно – Дракула на Люк Еванс няма да бъде част от нея). Нейното начало ще бъде The Mummy – нова версия на едновремешния хит с Брендън Фрейзър. Този път обаче в главната роля е Том Круз, атмосферата е доста по-мрачна, а филмът ще ни приветства в „нов свят на богове и чудовища“. Ако ви е любопитно как ще изглежда самата мумия, изиграна от София Бутела, пуснете си първия трейлър и се подгответе за много размяткване…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Всъщност, клипчето пресилено е наречено трейлър, по-скоро е тийзър, но все пак показва най-важното. Има дори препратка към друг филм на Том Круз – „Мисията невъзможна: Престъпна нация“, където пак висеше от самолет. Виждаме и Ръсел Кроу като доктор Джекил – той ще е ключов елемент от сюжета, а не просто кратка поява, подготвяща соловия му филм. Джекил изглежда доста запознат с нововъзкресената Амунет, което поражда съмнения дали между двамата няма повече история.

Сценаристи на „Мумията“ са Джон Спейтс, който само преди месец ни представи „Доктор Стрейндж“, и Кристофър МакКуори, който пък ни направи впечатление с „На ръба на утрешния ден“. Режисьор пък е Алекс Кърцман, косценарист на „Стар Трек“ от 2009 г. и архитекта на споделената вселена на Юнивърсал. Помага му Крис Морган, известен с поредицата „Бързи и яростни“.

Премиерата на „Мумията“ е на 9 юни, така че в следващите 6 месеца тепърва ще гледаме още трейлъри и реклами за филма, които ще ни разкрият повече.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата