5 коментара
Travelers Showcase

Може ли бъдещето да бъде спасено?

Трейлър за новия сериал на Showcase и Netflix, „Пътешественици“

Тази година Netflix и канадската телевизия Showcase си обединиха усилията за нов сериал за пътуване във времето в стила на „12 маймуни“ и „Континуум“ (явно концепцията е доста популярна в Канада в момента). В по-студената страна зад Океана вече излъчиха по-голямата част от епизодите, а Нетфликс ще ги покаже на останалия свят на 23 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

След стотици години последните оцелели хора ще открият начин да изпратят съзнанията си назад  във времето, директно в хора от ХХІ век. Тези „пътешественици“ взимат животите на привидно случайни хора, докато тайно работят в екип, изпълнявайки мисии, които да предотвратят ужасното бъдеще на човечеството. Тези пътешественици са: специален агент от ФБР Грант МакЛарън – лидер на екипа; Марси, млада жена с интелектуален дефицит, оставена на грижите на социалния работник Дейвид; Тревър, футболист от гимназията; Карли, самотна майка в токсична връзка; и Филип, пристрастен към хероина колежанин. Въоръжени само със знанието за историята и архив от профили в социалните мрежи, пътешествениците откриват, че в ХХІ век животът и връзките са също толкова голямо предизвикателство, колкото и съдбовните им мисии.

Създател на Travelers е известният ни от Старгейтовете Брад Райт. В главните роли са Ерик МакКормак („Уил и Грейс“), Макензи Портър, Патрик Гилмор, Джаред Ейбрахамсън, Неста Купър и Райли Долман.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата