Дрю Баримор става зомби-брокер

…В семейна комедия.

В усилията си да запълни каталога си с интересни сериали Netflix са правили доста странни продукции, но „Диетата на Санта Кларита“ е сред най-нестандартните им начинания. В главната роля е небезизвестната Дрю Баримор – тя за първи път повежда свой сериал (макар че и преди се е появявала на малък екран), а до нея е колегата й от Justified Тимъти Олифант. Двамата ще играят възрастните в задружно семейство, в което майката се превръща в зомби… и това води до истинска семейна комедия!

„Аз, зомбито“ на CW вече проправи пътя за по-лековати и хумористични зомби-сериали, но Santa Clarita Diet явно ще залага изключително на хумора, за да зарибява зрители. Това, обаче, което наистина може да предизвика интерес и да задържи зрителите, е не майката-зомби, а реакцията на семейството й – всички решават да я подкрепят и да й помагат в яденето на хора. Е, семейството не е съставено от серийни убийци – дори реакцията им изглежда като цяло нормална (Шейла явно се контролира и не застрашава никого от близките си), дори решават да й дават само лоши и заслужили хора за ядене. Но колко време могат да продължат убийствата, преди някой да се запита дали поддържането на зомби-майката е морално?

Първи сезон на „Диетата на Санта Кларита“ ще излезе накуп в Нетфликс на 3 февруари. Тогава ще можем да видим дали хуморът ще издържи на времето и дали сериалът ще бъде нещо повече от ситком със зомби елемент.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |