logan-poster-hugh-jackman-wolverine-3

Нов трейлър за „Логан“

Да научим повече за Х23.

Вече 17 години Хю Джакман е известен с образа си на Върколак от Х-Мен. Но тази година се очаква да извади металните нокти за последен път в „Логан“ – филм, който би трябвало да послужи за край на неговата история и тази на Професор Х. Първият трейлър вече излезе преди няколко месеца и надъха с екшъна си. Сега имаме второ рекламно клипче, което разкрива повече за момиченцето, което ще извади Логан от старческия унес.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът, изглежда, ще се занимае с теми като семейството и старостта. Логан открива нови емоции в отношенията си с Дафни (или Х23), а комиксите, покриващи неговата история, му навяват спомени за бившето му аз, с което вече не може да се мери. „Логан“ обещава да е много по-различен от Х-мен филмите дотук с по-сериозен тон и история като за възрастни. Мутантите са почти изчезнали и бъдещето изглежда мрачно.

Според официалното резюме на сюжета, в близкото бъдеще (2029 г. – избрана специално, за да не си противоречи със сюжетите на другите филми от поредицата) умореният Логан се грижи за Професор Х, който е на смъртното си ложе. Двамата се крият в убежище на мексиканската граница. Но опитът на Логан да се скрие от света и завета си се проваля когато пристига млада мутантка, преследвана от тъмни сили.

Logan излиза на 3 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата