Supernatural и сериалите на DC/CW – подновени

CW подновява 7 сериала наведнъж.

По време на прес-тура на Асоциацията на телевизионните критици (TCA) президентът на The CW, Марк Педовиц, обяви, че ще поднови седем от сериалите, които вървят в актуалния сезон (2016-17) по телевизията. Това са „Свръхестествено“ (за 13-ти сезон), „Стрелата“ (за 6-ти сезон), „Светкавицата“ (за 4-ти сезон), „Супергърл“ (3-ти сезон), „Легендите на утрешния ден“ (3-ти сезон), както и още два сериала, които не съдържат сай-фай елементи в сюжетите си – „Непорочната Джейн“ и „Шантавата бивша приятелка“. Макар сегашните сезони на тези предавания все още да не са приключили, феновете им ще се зарадват да научат, че ще ги гледат поне до края на 2017 година, а ако рейтингите им бъдат достатъчно високи – до лятото на 2018-та. Педовиц обясни решението по следния начин: „Ранното подновяване на тези седем сериала ще даде възможност на продуцентите ни да планират следващия сезон. Дава ни и солидна основа, която да надграждаме с нови сериали, които да се въртят на малкия екран цяла година.“

Бъдещето на сериалите, които бяха подновени преди време, но новите им сезони все още не са започнали, остава да бъде решено. Например „Древните“ – разклонението на „Дневниците на вампира“, ще се завърне с нов сезон през март и все още няма как да бъде определено дали ще заслужи своето подновяване.

The Vampire Diaries пък ще излъчи последния си епизод на 11 март за нас. Все още не е сигурно дали Нина Добрев ще се завърне за финала, за да можем да я видим като Елена за последен път. Педовиц коментира: „Най-добрият начин, по който бих могъл да отговоря на този въпрос, е че Джули и Кевин (Джули Плек е продуцентката, а Кевин Уилямсън е създателят на драмата) са подготвили фантастичен финал.“

Друг сериал, който все още не е започнал новия си сезон, е „Стоте“ – той ще се завърне на 2 февруари българско време. Не е ясно какво ще се случи с „Честота“ (новата паранормална драма на телевизията). Рейтингите не са особено високи и няма да е голяма изненада, ако си остане само със сезон 1.

Съвсем скоро очакваме и премиерата на адаптацията на комиксите за Арчи – „Ривърдейл“. Макар да не е ясно дали сериалът ще намеси някои от свръхестествените си сюжети, вероятността е доста голяма (оказва се, че Сабрина – младата вещица е персонаж от комиксовата поредица). Засега обаче изглежда, че героите от малкото градче ще разрешават мистерия с убийство.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

И аз така се чудих, това защо е запланувано в сезон, като историятя не би трябвало да се разводнява във втори, сериала не е слаб, не е и силен, нормално ниво, дано и да завърши в този сезон и както трябва, декора и атмосферата са приятни.

Петя Ивайлова

Не е лош сериал, но бледнее в сравнение с филма, от който е вдъхновен. Освен това, наистина е редно да завършат историята в един сезон и да си остане нещо като мини сериал – няма материал за повече

(спойлер – вече си мисля, че е момичето, но някой неизвестен и помага – няма достатъчно физическа сила, за да е само тя. ).

Интересен ли е Frequency? Аз стигнах до 2-3 епизод и се отказах…

Мира

Дано Frequency да го завършат с 1 сезон, че там няма много за разтягане на локуми.