Трейлър за втори сезон на „Колония“

Окупацията на Лос Анджелис продължава.

Може и да не е най-хитовият сериал наоколо, но Colony на Карлтън Кюс и телевизия USA показа сравнително постоянство в рейтингите. Спадът след първия епизод (винаги има такъв) е сравнително малък, а последният епизод е само с 12% по-малко гледан от първия. Тази сигурност даде основание на канала-продуцент да поднови сериала за втори сезон миналата година и сега наближаваме премиерата му:

Уил Бауман (Джош Холоуей) е бивш агент на ФБР, а жена му, Кейти (Сара Уейн Калис) се опитва да държи семейството заедно. Семейството обаче е разделено от извънземна окупация, контролираща Лос Анджелис чрез колаборатори от страна на хората.

Първи сезон беше сравнително бавен, но пък умело натрупваше напрежението. Догодина явно няма да има излишни забавяния на историята, а напротив – нови технологии и невъзможни ситуации ще поставят главните герои на изпитание.

Маркетинговата кампания за новите епизоди не е много агресивна, вероятно поради и без друго скромния размер на аудиторията на сериала. Въпреки това имаме и клипчета зад кадър с Джош Холоуей и Сара Уейн Калис, които разказват какво означава „Колония“ за тях и какво очаква героите им.

Новите епизоди тръгват от 13 януари наше време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |