1920x1080 Wallpaper

Правят игра по „Аватар“

Да се превъплътиш в Пандорец…

Джеймс Камерън наистина направи една миниреволюция в киното със своя „Аватар“. С впечатляващи визии и красив нов свят той си затвърди името като един от най-добрите режисьори в света. Самата концепция на Avatar пък изглежда перфектна за компютърна игра и направо е странно, че досега не е направена такава. Е, този пропуск ще бъде запълнен от Ubisoft, които обявиха, че се захващат с проекта в партньорство с Massive Entertainment, Lightstorm Entertainment и Fox Interactive!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Играта ще бъде за компютър и някои конзоли, като ще използва енджина на The Division и South Park: The Fractured But Whole. Целта е да се даде свобода на играча да изследва Пандора по нови и вълнуващи начини, както и да разшири вселената на филма. Тя така или иначе се готви за актуализация с новия увеселителен парк, който ще се отвори в САЩ, както и с четирите филма, които Камерън подготвя за едновременно заснемане. Сценариите са готови, а снимките се очаква да започнат през август.

Още не се знае кога ще излезе играта, но явно по нея се работи отскоро, тъй като трейлърът не показва кадри от нея, а само от филма. „Аватар 2“ ще излезе през декември 2018, третата част – две години по-късно, а четвъртата и петата съответно през 2022 и 2023 г. Разбира се, тези планове бяха нееднократно променяни, така че още не бихме се заклели, че ще бъдат спазени.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата