uncharted the lost legacy

Къде да търсим бивника на Ганеш

Нов трейлър с откъс от Uncharted: The Lost Legacy разкрива датата на премиерата.

През декември от Naughty Dog обявиха, че работят по DLC на Uncharted, озаглавено The Lost Legacy, и разкриха част от геймплея на играта. Вече имаме и кинематографичен трейлър, благодарение на който знаем и кога ще излезе разширението. Клои Фрейзър (озвучавана от Клаудия Блек) и Надин Рос (Лора Бейли) ще започнат своето търсене на бивника на Ганеш (Ганеш е индийско божество с глава на слон) на 22 август.

Част от историята на тяхното приключение се вижда в трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според официалното описание това е „самостоятелно приключение в поредицата Uncharted. Клои Фрейзър наема известната Надин Рос за да намери легендарен индийски артефакт и да го опази от ръцете на военен предприемач. Двете ще се отправят към планините на Индия, където ще се научат да работят заедно, за да разкрият мистерията на бивника на Ганеш, да се преборят с яростната съпротива срещу начинанието им и да спасят един регион от анархия“.

DLC-то ще се продава за 40 долара (освен ако не е достъпно за вас по силата на голяма предишна покупка) и няма да включва известния герой от поредицата Нейтън Дрейк. Ако сте запален геймър и фен на поредицата, вече знаете за какво да си заделите края на август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата