Кинг Конг ще е звезда в сериал

Огромната маймуна явно се смята за толкова интересна, че ще оглави собствен телевизионен проект.

Гледахте ли вече „Конг: Островът на черепа“? Хареса ли ви? Ако да – честито, защото в чест на тези като вас ще се направи сериал, озаглавен „Кинг Конг: Островът на черепа“. Това обявиха вчера IM Global Television и MarVista Entertainment. Идеята е сериалът да не бъде свързан с филмовата вселена, а да интерпретира идеята по нов начин – „сериализирано съвременно продължение на класиката с мултикултурен състав, воден от жена, който напълно да се потопи в ужасите и чудесата на Острова на черепа и неговия произход“.

Наетите сценаристи – Джонатан Пенър (епизодичен актьор от криминални сериали, който от време на време пише) и Стейси Тайтъл (едва ли сте гледали нещо нейно), не са особено известни или високопрофилни, но двете продуцентски компании имат голяма вяра в проекта. Директорът на едните казва „Джонатан и Стейси са поели свят, който е изпълнил публиката с наслада чрез многото си форми през годините, и са му дали съвременен женски обрат. Имаме огромни очаквания от нашето партньорство с IM Global Television, с които ще доставим тази вълнуваща нова визия директно в домовете на зрителите.“ От другата компания пригласят: „Очевидно има дълбок и устойчив интерес към тази надживяла времето история. Много ни хареса подхода на Стейси и Джонатан към тази адаптация и с нетърпение очакване партньорството с MarVista, за да представим тази грабваща история за оцеляване и приключение на ново поколение от фенове на Конг.“

Огромната маймуна се появява за пръв път на голям екран преди 84 години, а оттогава досега сме имали възможност да я гледаме в осем различни филма. Последният – Kong: Skull Island до момента има 552 милиона долара приходи и гарантира продължението на историята във вселената на чудовищата, подготвяна от Warner Bros. Тя ще включва също продължение на „Годзила“ – „Годзила: Царят на чудовищата“, гласен за 2019 г., и титаничен сблъсък през 2020 г., озаглавен „Годзила срещу Конг“. На малък екран също е имало пресъздавания – в три сериала досега, включително и един по Нетфликс. Отново, ако мислите, че всичко това не ви е достатъчно и искате още от маймуната-гигант – честито!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван Петков

Ето един сериал, който със сигурност не само няма да гледам, но и ще избягвам като чумата. Всичко в него ми звучи ужасно.