KM-The-Golden-Circle

Трейлър за Kingsman: The Golden Circle

Егзи и новата порода брутални шпиони се завръщат.

Не са много хората, които имаха високи очаквания за „Kingsman: Тайните служби“ от 2014 г., но въпреки това той изненадващо се хареса на мнозинството. Сега е време за продължението, в което режисьорът Матю Вон наистина се отпуска и показва това, което смята за добре.

Тарън Егъртън, Егзи, се завръща като любимия изгряващ шпионин на публиката (който НЕ Е Джеймс Бонд и го натъртва постоянно), а този път ще му правят компания персонажите на Чанинг Тейтъм, Педро Паскал, Холи Бери и Джеф Бриджис – те ще са част от американските тайни служби, наречени Statesman. Джулиан Мур пък ще бъде злодея, а Елтън Джон ще отскочи за кратка неназована поява. Завръщат се и много от старите герои, въпреки че някои би трябвало да са мъртви, а други – взривени в трейлъра по-долу:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Клипчето разкрива твърде малко за сюжета, но пък умело задава тона и загатва за екшъна, като много от сцените сякаш са взети от филм на Гай Ричи. Следващите трейлъри вероятно ще покажат повече, но и този е достатъчен, за да развълнува феновете.

Впрочем, комикс поредицата, на която се базира филмът, също се завръща. Марк Милър обяви, че малко преди да излезе филмът ще тръгне и нов комикс, озаглавен Kingsman: The Red Diamond. Ако сте големи фенове на филма, а не сте чели комиксите и сега тръгнете да ги издирвате – имайте предвид, че адаптацията на Матю Вон е доста свободна.

Премиерата на „Kingsman: Златния кръг“ е на 22 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата