Епични кадри от Star Wars Battlefront 2

Екшън играта по „Междузвездни войни“ изглежда страхотно!

40 години междузвездни войни са събрани в една игра – Star Wars: Battlefront 2. Усилията на Дисни в момента са насочени към обединяване на различните истории от различните платформи във вселената на „Междузвездни войни“ и изчистване на излишните. Оттук нататък всичко, което се развива в тази вселена – филми, книги, сериали, игри – ще принадлежи към канона и ще го обогатява. Това е само една от целите на Star Wars: Battlefront 2, която още отсега изглежда като да е изпълнена.

Първият Battlefront беше посрещнат от смесени отзиви – имаше страхотни битки, но не беше доизпипан и му липсваха важни елементи. Той обаче беше прибързан по маркетингови причини и това видимо му попречи да достигне потенциала си. Сега изглежда, че разработчиците от ЕА са се вслушали във феновете и са се постарали да извадят наистина добър продукт. От вчера из нета се върти неговия геймплей трейлър.

Изобилие от персонажи, воюващи страни и екшън връхлитат от впечатляващите кадри. Играта ще е три пъти по-голяма от предишната, ще даде възможност на геймърите да се превъплътят в персонажи от 3 различни ери, които, разбира се, ще се срещат само със съвременниците си в кампанията, но ще могат да се бият всеки срещу всеки в мултиплейър вариациите.

Колкото до историята, главната героиня ще е нова и ще разполага с нестандартна перспектива:

Играта се очаква на 17 ноември за PC, PS4 и Xbox One.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |