game-of-thrones-season-7-promo-photo

Нов трейлър за Game of Thrones – сезон 7

Епичният саундтрак от финала на миналия сезон служи за фон на новите кадри.

На този етап е повече от очевидно, че феновете на „Игра на тронове“ ще гледат новия сезон, в който ще се реализират някои от най-дългоочакваните събития. Вече имаме трейлър към него, така че всякакви следващи реклами са просто за престиж и уважение към зрителите – едва ли ще донесат кой знае колко повече гледаемост на сериал, който и без друго е може би най-популярният в света. За това говори и употребата на великолепния саундтрак Lord of the Seven, на чийто фон завършиха историята си някои от враговете на Церсей. Парчето доста се хареса от феновете и е страхотно, че сериалът го използва отново, за да илюстрира поредните нови и епични кадри от следващите епизоди. Вижте как:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Мдааа, зимата е вече тук, нищо, че тепърва ще се пържим на летни жеги. Повечето кадри са извадени от контекста, но става ясно, че в седми сезон ще станем свидетели на епични и зрелищни събития. Виждаме от всеки важен герой по малко, а накрая и доста екшън. Много е вероятно в този сезон да видим Денерис да превзема Кралски чертог, за да може в осми сезон да се реши заплахата с Белите бродници.

Май сценаристите ще спазят обещанието си за това седми сезон да е най-хубав, въпреки че е най-кратък. Има опасност обаче последният сезон да се забави още повече, дори да излезе чак 2019 година. Дори и такъв да е случаят, вярваме, че ще си струва.

Новите епизоди започват на 16 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата