tv

Междинни трейлъри за Game of Thrones и Preacher

Какво ни очаква в следващите епизоди.

В САЩ вече тече най-голямото събитие за годината – Comic-Con в Сан Диего. Продуцентите бълват трейлъри за предстоящите филми и сериали и ние със сигурност ще ви представим всичко обобщено, както всяка година досега, щом събитието приключи. Два от трейлърите обаче не могат да чакат, защото са на сериали, които вървят в момента – „Игра на тронове“ и „Проповедник“.

Game of Thrones вече пусна първия си епизод, в който играчите започнаха да заемат позициите си за предстоящите епични битки. Но те тепърва предстоят и трейлърът от Комик-кон в Сан Диего загатва доста сериозно за тях и за продължаващата подготовка за бой. Церсей ще разчита на нови съюзници, а Мелисандре ще се появи в лагер, в който не очаквахме да я видим. Оставащите шест епизода ще се излъчват всяка понеделнишка вечер по HBO и ще се качват на същия ден рано сутринта в HBO GO, с идеята да са достъпни за феновете веднага и да се обезсмисли свалянето от торенти.

Бутон за зареждане на YouTube видео

При Preacher нещата изглеждат по-несериозни, но историята също е мащабна – включва търсене на бог и бягство от Ада. Първата част от трейлъра акцентира на убиеца, който беше загатван миналия сезон, а е основна заплаха за триото герои сега. След това ни се показва зловещия Хер Щар, а между кадрите се промъква и бягството на Арсфейс (лицето-задник) от Ада – той попадна там след неволно избухване на Джеси миналата година. Развиват се и отношенията между главните герои, като се прокрадва и една неочаквана целувка между Лале и Касиди. Любопитно е, че в търсенето на Бог, сериалът вероятно първо ще намери Сатаната. Новите епизоди излизат всеки вторник българско време.

https://www.youtube.com/watch?v=kUwH7LEN_MU

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата