4 коментара
teen wolf x

Последните епизоди на „Тийн вълк“ пристигат скоро

Трейлър за втората половина от шести сезон на Teen Wolf, в която любими герои се завръщат за една последна битка.

„Тийн вълк“ (познат още като „Младият върколак“) започна като на шега по MTV преди 6 години и оттогава досега направи цели 90 епизода. Остават му още 10, за да завърши своята история, а според трейлъра, който излезе вчера, финалът ще е повече от адекватен. Виждаме завръщането на любими герои, както и обещания за разплитане на стари сюжетни линии:

Бутон за зареждане на YouTube видео

При последното ни посещение в Бийкън Хилс, нещата изглеждаха наред и всеки от героите беше продължил с живота си. Призрачните ездачи бяха победени, а Стайлс/Мйечислав се измъкна от преддверието на ада и започна курс за агент на ФБР в университета Джордж Вашингтон. Скот пък започна колеж в UC Davis, а Лидия – в MIT. Отрядът обаче ще бъде отново събран в родното градче, тъй като на хоризонта се задава горещ нов злодей. Стари приятели ще се съберат отново, за да въдворят мир в Бийкън Хилс за пореден път. Но гражданите хич не им се радват и дори подозират, че именно те са отговорни за огромната купчина трупове…

Любопитно е завръщането на Тайлър Хеклин (Дерек), Колтън Хейнс (Джаксън) и Чарли Карвър (Итън). Дилън О`Браян пък явно се е възстановил от травмата си, получена по време на снимките на последната част от „Лабиринтът“, поне колкото да се покаже седнал в кола.

Последните 10 епизода започват да се излъчват на 30 юли, а финалната серия ще бъде и юбилейна – номер 100 за сериала. Стискаме палци феновете да останат доволни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата