no-mans-sky

No Man’s Sky добавя кампания с история

Играта се обновява с нововъведенията, които геймърите са поискали от нея.

No Man’s Sky излезе преди точно една година и се оказа едно от най-големите разочарования на десетилетието. С грандиозни обещания за общогеймърско изследване на гигантска и разнообразна вселена, играга се оказа просто безцелно и самотно лутане из гигантска, но не чак толкова разнообразна вселена. Цялото вълнение, което съпровождаше концепцията преди пазарната й реализация се изпари за по-малко от месец.

Създателите й обаче не са готови да се откажат от нея и дори се надяват, че могат да си върнат феновете и ентусиазма. За целта е разработен ъпдейт, който ще въведе купища нови функции. Вижте повече в трейлъра към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Atlas Rises предлага 30 часа история, мултиплейър (макар и не точно такъв, на какъвто хората се надяваха), нова система за мисиите, икономики на системите, старгейтове и подобрения в търговията. Ако трябва да сме честни, това не са никак малко неща, а много от тях са резултат от идеи и отзиви на играчите.

За съжаление, много е вероятно мнозинството вече да се е отказало от No Man’s Sky и да е продължило напред, а тези нововъведения да са твърде малко твърде късно. Но пък от друга страна, страхотно е, че студиото още работи по творбата си и полага усилия да я подобри значително. Може пък след няколко години No Man’s Sky наистина да се превърне в епично и грандиозно заглавие, просто преходът да бъде постепенен и неуважен от масовата аудитория. Друг е въпросът, че щеше да е добре тези неща да са включени още в първата версия, за да не се стига до цялата драма…

Стискаме палци Hello Games да измие срама от името си с това нововъведение, както геймърите да одобрят положените усилия. Ъпдейтът вече е достъпен и безплатен за закупилите играта.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата