2 коментара
Happy-tv-series

Тийзър за Happy!

Комедията на Syfy показва първи абсурдни кадри.

Понякога американската кабеларка за фантастика Syfy прави страхотни сериали, които оставят отпечатък върху поп-културата („Бойна звезда Галактика“) или пък са недооценени диаманти („Тъмна материя“). Друг път залагат на нещо ужасно, което логично се проваля („Кървав двигател“), или пък шокиращо успява да се сдобие с орди от верни зрители („Акулонадо“).

Честно казано, трудно е отсега да преценим в коя от тези категории ще попадне „Хепи!“. Става дума за адаптация на комикс за провалено ченге, което се сдобива с неочакван партньор – летящ еднорог-майтапчия. Комиксът е доста успешен, но е трудно да преценим доколко и сериалът по него ще успее. Засега имаме само кратък тийзър, въз основа на който да си съставим мнение.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Любопитна промяна в плановете е озвучаването на еднорога – Вместо Боби Мойнихан, текстът ще бъде четен от Патън Озуалт („Агентите от ЩИТ“). Според продуцентите, той е добавил нова нотка в изпълнението, която е обогатила вече обещаващия (според тях) проект.

Много от зрителите на тази телевизия гледат скептично на Happy!, но пък феновете на комикса нямат търпение да видят адаптацията. Какво ще се получи, можем само да гадаем! Добре говорифактът, че сериалът е поръчан чак през май тази година, а само два месеца по-късно маркетингът е готов да започне – нещо нетипично за Syfy, които принципно чакат публиката да им се довери без особени промоции.

Първият сезон ще се излъчи по някое време догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата