dirk gently's holistic detective agency

Трейлър за втори сезон на Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Холистична детективска агенция „Дърк Джентли“ ще се занимае с нов случай на изчезнало момче.

„Дърк Джентли. Холистична детективска агенция“ беше един от най-интелигентните и изненадващо добрите сериали на миналата година. Продукция на BBC America, която е отговорна и за Orphan Black, и базирана на едноименен роман от Дъглас Адамс, сериалът въведе странни герои, странни съвпадения и особено засукана мистерия, която беше разрешена за осем епизода. Миналата година обаче завърши с клифхенгър, който предстои да бъде разрешен през тази – Дърк беше затворен отново от тайната организация, грижеща се за избягалите „специални“ деца, и неговите новоизлюпени колеги ще трябва да го спасят.

Втори сезон ще започне на 15 октомври българско време и, както може да се очаква, няма да разчита само на започнатото от миналата година. След като Дърк е отново на свобода, съдбата ще му поднесе нов случай, този път на изчезнало момче. Дали и този път ще е толкова сложно разгадаването на мистерията?

Бутон за зареждане на YouTube видео

В трейлъра ще забележите изненадващи добавки към сюжета в лицето на новите актьори. Алан Тюдик (който има история с умно направени сериали като „Файърфлай“ и „Къща за кукли“), Джон Хана („Агентите от ЩИТ“) и Алекс Паунович („Войната за планетата на маймуните“) се присъединяват към състава като злодеи.

Тази година сюжетът ще получи „инжекция от фентъзи“. Ще се срещнем с нова фентъзи реалност, с чиито заплахи Дърк, Тод и Фара ще трябва да се справят. Всичко и всички продължават да са свързани. От стерилните камери на правителствената организация Черно крило до заспалото градче Бъргсбърг и магическата страна Уендимур… Ако ви звучи твърде откачено, то вероятно е защото е такова, но по най-добрия възможен начин!

Повтаряме – премиерата е на 15 октомври. Имате достатъчно време да наваксате с първи сезон – препоръчваме го горещо.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата