Трейлър за The Punisher

Петият сериал на Марвел и Нетфликс излиза скоро.

Готов е пълният трейлър за „Наказателят“, поредният супергерой със собствен сериал от вселената на „Защитниците“. Ако сте се чудили как персонажът на Джон Бернтал се превръща в безпощадния убиец (не че е голяма мистерия, но тук ще покажат процеса по-експлицитно) и на колко точно екшън е способен, ако го няма Дявола на доброто, то The Punisher ще ви дойде таман.

Франк Касъл ще се развихри в 13-те си епизода, които ще излязат към края на годината, макар Нетфликс да не са още сигурни кога точно. По-тихият и лиричен саундтрак от предишните кадри е заменен с отявлен рок, подходящ за сеещия смърт образ. И въпреки че трейлърът обръща сериозно внимание на (мъртвото) семейство на Франк, официалното резюме на сюжета разкрива, че основният сюжет на първия сезон ще се развива след травмиращото събитие:

„След като отмъщава на отговорните за смъртта на жена му и децата му, Франк Касъл разкрива конспирация, която стига много по-дълбоко от престъпния ъндърграунд на Ню Йорк. Вече известен из града като Наказателя, той трябва да открие истината за несправедливости, които засягат повече от само неговото семейство“.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Сигурно ще е по-интересен от общия сериал; очаквам го 🙂