cthulhu

Конкурс за хорър разказ

Вдъхновява ли ви Лъвкрафт?

Сформираният в началото на миналата година клуб „Лазарус“ заедно с издателство „Гаяна“ организира конкурс за разказ, вдъхновен от творчеството на Х. Ф. Лъвкрафт. Идеята е да изпратите разказ между 2000 и 4650 думи на е-мейл dracus@abv.bg, придружен от кратък текст как точно Лъвкррафт ви е вдъхновил. Срокът е до края на годината, като победителите ще бъдат обявени в началото на следващата и ще получат като награда публикация в сборник, авторска бройка от него, както и книгата „Сбъдващия мечти“ на Адриан Лазаровски, дългогодишния преводач на гениалния хорър автор. В журито влизат небезизвестните членове на клуб „Лазарус“ Елена Павлова, Бранимир Събев, Явор Цанев, Иван Атанасов, Кети Илиева и Сибин Майналовски.

Допълнителни изисквания:
1. Всеки автор може да участва с един разказ.
2. Авторите, които участват с псевдоним, задължително трябва да посочат и истинските си имена. При евентуална публикация ще спазим желанието им да бъдат представени с псевдонима си.
3. Изисквания към оформлението и файловете: шрифт Times new roman; 12 пункта; разредка 1.5; файлови формати doc / docx / rtf.
Разказите задължително да започват със заглавие и име на автора под заглавието.

Ако пък хорър тематиката на този конкурс ви идва твърде брутална и сте под 27 години, пробвайте се в нашия Копнеж за растящо творчество.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата