1 коментар
the good place ttttt

The Good Place подновен за трети сезон

„На по-добро място“ ще продължи с още 13 серии.

Изображение с име: the-good-placeThe Good Place е една от най-свежите, философски и нестандартни комедии по телевизията и, за щастие, достатъчно зрители оценяват това. NBC пък се радва да подкрепи продукта си като му поръча още един сезон за догодина!

В „Доброто място“ става дума за задгробния живот. Елинор Шелстроп е умряла и е отишла в нещо като рай, но всъщност е попаднала там по погрешка, защото никога не е била добър човек. Това ще я доведе до много перипетии и още повече лични и вселенски откровения…

Първи сезон не беше хит, но успя да събере над 8 милиона зрители за премиерата си и да постигне средно 4,72 милиона на епизод. Ревютата в началото бяха умерено позитивни, но се превърнаха във възторжени след големия обрат в края му. Втори сезон засега се радва на съвсем малък рейтингов спад – средно 4,3 милиона души си пускат телевизорите, за да го гледат, а ако се отчитат хората, които го записват, за да го гледат по-късно през седмицата, има дори увеличение. Затова и поръчката на нов сезон не е изненадваща за никого. Все пак ще трябва да изчакаме за финалните рейтинги, тъй като в момента сериалът си почива – излъчени са 8 серии (въпреки че номерацията из торентите е меко казано объркваща), а останалите 5 ще дойдат през януари.

„На по-добро място“ се излъчва и по bTV Comedy, но без много реклама, с ужасен дублаж и покъртително отвратителен превод, така че дори английският ви да не е перфектен, по-добре го гледайте в оригинал.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата