the x-files deep state

„Досиетата Х“ сезон 11 вече е заснет

Мълдър и Скъли се връщат за още в детайлно клипче зад кадър. За феновете се подготвя и мобилна игра.

В следващите 2 седмици ни чакат 3 празника – Коледа, Нова година и премиерата на 11-ти сезон на „Досиетата Х“. Джилиан Андерсън вчера официално съобщи в туитър, че снимките на новите епизоди са завършили. В краткото съобщение тя благодари и за 25-те години, в които е играла специален агент Дейна Скъли. Туитът е още по-специален за нея, тъй като наскоро тя загатна, че тази година е много вероятно да й е последната с главна роля в сериала, дори той да бъде подновен за 12-ти сезон.

Завръщането на досиетата за десети сезон постигна повече от добри рейтинги, но си спечели и немалко негативни отзиви. Крис Картър обещава, че тази година ще е по-добра, защото той отново е влязъл във форма. Ще запазим скептицизъм за това изказване – според слуховете, първият от очакваните 10 епизода, който ще продължи историята с епидемията, НЛО-то и Уилям, ще бъде в типично негов объркан стил, но следващите 9 ще са добри. А и новите промоционални материали от наскоро продадената телевизия Fox са обнадеждаващи:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Накратко – очаква ни още по-добра химия между Мълдър и Скъли (като за последно, както се казва), завръщане на Лангли, но вероятно като изкуствен интелект или нещо подобно, както и на други стари персонажи, епизод, фокусиран върху Скинър, комедийни серии и какво ли още не.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако пък обичате да играете мобилни игрички, FoxNext Games ще ви предложи The X-Files: Deep State след малко повече от месец. На официалния сайт на играта има таймер, който отброява вероятно времето до пускането й онлайн. В нея ще се превъплътите в нови двама агенти на ФБР, които ще разследват случаи, ще разпитват свидетели и ще взимат важни решения, влияещи върху развитието на историята. Ще има основна история, както и епизодични събития (вероятно подобно на Futurama: Worlds of Tomorrow). Предвидено е сюжетът да запълни времето между девети и десети сезон, по-конкретно нещо, станало през 2010 г. Също като в играта от 1998 г., главните герои са нови, но винаги е възможно познати персонажи да се появяват тук-таме. The X-Files: Deep State ще е безплатна, но ще предлага закупуването на бонуси за по-бързо развитие в нея. Ще е достъпна на App Store, Google Play и Facebook.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата