Новини

Актуални новини за случващото се в света на фантастиката и фентъзито

Торчууд - Денят на чудото, 08.07.2011
Торчууд – бюджетът е по-голям, каскадите са по-опасни, а сексуалното привличане – по-интензивно

Четвъртият сезон на научно-фантастичната поредица с участието на Джон Бароумън като капитан Джак Харкнес се занимава с това, какво ще стане ако всички изведнъж станат безсмъртни?

2 коментара
Earthseed
Сценарист на "Здрач" ще сее земни семена

Сценаристката на „Здрач“, Мелиса Розенбърг, се заема с адаптацията на научно-фантастичния роман от 1983 – “Earthseed”, който може да бъде описан като “Lord of the Flies” в космоса.

Doctor Who стартира през пролетта
Нов 6ти сезон за Doctor Who през пролетта

Сезон 6 на Doctor Who ще стартира по BBC през Март 2011. В новия сезон ще се разбере самоличността на хората, които стоят зад унищожението на TARDIS в последния 5ти сезон.

Doctor Who Infographic
Инфографика за Doctor Who

Doctor Who е британски научно-фантастичен телевизионен сериал на BBC. Шоуто е в листата на Световните Рекорди на Гинес за Най-дълго излъчван научно-фантастичен телевизионен сериал (стартира през 1963) и за “най-успешен” научно-фантастичен сериал за всички …

primeval
ПЪРВОБИТЕН СВЯТ – Епизод 7, сезон 4

Фантастичен сериал, Великобритания, 2007 г.с Дъглас Хеншоу, Люси Браун, Джеймс Мъри, Хана Сперит.

Много аномалии и странни обстоятелства в местен музей са причина за дупки във времето, които позволяват на създания от далечното минало на Земята да се появяват всегашния свят.

stargateuniverse-ends
Syfy спира Старгейт Вселена

Тъжен ден за доста от феновете на научната фантастика. Старгейт Вселена, последният от продължителната поредица на Старгейт, няма да бъде подновен за трети сезон и така ще завърши в края на пролетта на 2011.

7 коментара