Apollo18Banner

Защо не сме се върнали на луната?

Чудили ли сте се защо все още не сме започнали да строим отдавна мечтаната колония на Луната? На 22 април 2011 ще разберете отговора…

Скептиците ще отговорят веднага на този въпрос – защото на Луната няма нищо ценно за нас, което да оправдае огромните средства за посещаването й. Оказва се обаче, че отговорът е друг. Както и че не е последната земната мисия до Луната. Филмът „Аполо 18“ ще покаже документални кадри от последната секретна мисия и причините за провала й. В кадрите се вижда ужасът, който астронавтите преживяват по време на престоя си на Луната. Какво живее там и какво е уплашило човечеството дотам, че да прекрати космическите си разходки?

Вижте трейлъра:

http://www.youtube.com/watch?v=snzdzn-2AUg

Ако си мислите „Това е лъжа, няма начин да се е случило наистина“… прави сте. Това е поредният научно фантастичен трилър от Америка с уж документални кадри в стил „Паранормални явления“ (Paranormal Activity) и „Проклятието Блеър“ (The Blair Witch Project). Сюжетът се развива през декември 1973 г., около година след официалната последна мисия до Луната Аполо 17. 18 се превръща в истински ужас за космонавтите, когато те срещат мистериозна и недобронамерена извънземна форма на живот. Режисьорът и продуцентът са абсолютни дебютанти, а за актьорите все още няма никаква информация, но вероятно и те нямат богат опит зад гърба си.

Изглежда, филмът ще бъде смесица между „Пришълецът“ (Alien) и „Паранормални явления“ (Paranormal Activity). Заетите с проекта се стараят сериозно да не изглеждат като аматьори, въпреки че очевидно им липсва опит с жанра и киното въобще, а бюджетът им се състои от скромните за САЩ 5 милиона долара. Все пак, филмът има потенциал. Представете си да сте затворени в тесен космически кораб, без възможност за бягство навън, докато ви дебне мистериозно зло. Все още ли си мечтаете да станете космонавти?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата