breaking-dawn

„Здрач: Зазоряване 1“ се сдоби с първи тийзър

От сега признавам, че си нямам и най-малка представа от поредицата на Стефани Майър и цялата субкултура, заформила се около нея. Знам, обаче, че наистина много хора са ѝ фенове, макар също много да са прекалено критично настроени. Смятаме, че всеки е свободен да харесва каквото си поиска и е морално задължение на хората като нас да държат информирани вас – феновете.

Изображение с име: The_Twilight_Saga-_Breaking_Dawn-Part-IЗа това ви показваме новият тийзър трейлър на предпоследния филм от вампирската поредица, режисиран от новото име за жанра Бил Кондън, който също така е и един от най-любимите ми режисьори.Излишно е да споменаваме, че на хората, които не са запознати с поредицата, трейлърът може да се стори прекалено сълзлив и дори мелодраматичен. Обективно погледнато, е така. Откровено имах по-големи очаквания, когато разбрах, че Кондън – човекът, отговорен за филми като „Gods and Monsters“ и „Kinsey“ – е сключил договор да направи последните две части. Но, разбира се, не трябва да изключваме фактът, че в края на краищатата, става дума за романтична история, макар и с фентъзи елементи и да не си правим заключения от две минутно клипче.

А ето го и него:

http://www.youtube.com/watch?v=87-JJtAXIgw

Радостта на младоженците Бела Суон (Кристен Стюърт) и Едуард Кълън (Робърт Патинсън) бива помрачена след серия от неочаквани предателства и нещастия, които сана път да унищожат техния свят.

След сватбата си Бела и Едуард заминават за Рио де Женейро, където се отдават напълно на чувствата си. Скоро след това Бела разбира, че е бременна и след почти фаталното раждане Едуард изпълнява желанието й да бъде безсмъртна. Но появата на дъщеря им, Ренесме Кълън, предизвиква серия от събития, които изправят целия клан Кълън и техните съюзници срещу безмилостните вампири от клана Волтури. Действията на двете враждуващи страни довеждат до епична и безмилостна финална битка.

Summit Entertainment представят един филм на Бил Кондън по сценарий на Мелиса Розенбърг, базиран на трилогията „Twilight“ на Стефани Майър. В ролите Кристен Стюарт, Робърт Патисън и Тейлър Лаутнър. Премиерата на филма е на 18 ноември по кината. „Breaking Dawn – Part 1“ е заснет в традиционния 2D формат.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата