7 коментара
merlin season 2

"Мерлин" продължава със сезон 4

В предстоящия сезон ще станете свидетели на един нов вълнуващ обрат,
по-внушителни и големи екшън сцени, нови зашеметяващи компютърно-анимирани чудовища, загадъчни злодеи и комични ситуации.

Изображение с име: priklucheniqta_na_merlinКраят на трети сезон, остави отворена врата за следващ – четвърти. Очаква се новият сезон да стартира в началото на 2011 година, първо Съединените Щати и Обединеното Кралство, като ще включва на първо време 10 епизода от по 45 минути.

 

Бен Стивънсън, контролер Драма експлоатация, заяви: Мерлин продължава да се представя изключително добре в сравнение с X Factor и предлага на публиката една добра алтернатива за развлечение в съботната вечер. Имам удоволствието да потвърдя, продължението на магическия свят на Камелот, който ще се завърне догодина с четвъртия сезон, на този свеж и модерен преразказ на класическта Британска легенда.“


Джони Капс и Джулиан Мърфи, изпълнителни продуценти в Shine TV, казват: „И двамата сме доволни от нестихващия успех на Мерлин, и шанса да отведем новите епизоди на следващо ниво, с дългоочакваното вмъкване в сюжета, на рицарите на Кръглата Маса„.

 

Също така добавят и закачливо.: Изображение с име: Merlin the Great Dragon„В предстоящия сезон ще станете свидетели на един нов вълнуващ обрат, в продължаващата борба на Мерлин да защити принц Артур, както и по-внушителни и големи екшън сцени, нови зашеметяващи компютърно-анимирани чудовища, загадъчни злодеи и комични ситуации, които надяваме се, че ще забавляват цялото ви семейство.“

 

Не е ли всеки от нас развълнувам, като знае, че отново ще видим Мерлин, а този път и с рицарите от кръглата маса?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата