2 коментара
Game of Thrones

Пребиха Шон Бийн

Тук не става дума за спойлер на сериала „Игра на тронове“, а за случка от реалния живот, която показва актьора зад Нед Старк в същата рицарска светлина, в която го виждаме и на екрана.

Изображение с име: Sean Bean
Шон Бийн се оказа мъж на честта не само пред камерите

Оказва се, че честта на дамите се защитава не само във фентъзи сериалите като „Игра на тронове“, където Шон Бийн играе един от главните герои. Същият е поканил моделката от „Плейбой“ Ейприл Самърс на бар в Лондон, когато му се е случила случка, за която информира британският вестник Daily Mail. Двамата излезли пред бара да пушат, когато минувач направил ехиден коментар за гологърдите снимки на Ейприл в един от броевете на списанието. Дамата се обидила, а кавалерът й поискал да защити честта й, но минувачът избягал. По-късно Бийн отново излязъл да пуши, но го чакала неприятна изненада. Злосторникът го причаквал, за да го намушка със счупено стъкло в ръката и да му удари няколко юмрука в лицето.

Окървавен, актьорът, известен още от „Властелина на пръстените“ и „Сайлънт Хил“ се върнал в бара, където барманът му оказал първа помощ. Раните му обаче не били сериозни, поради което той не отишъл в болница или в полицейско управление, а просто си поръчал друго питие и продължил да си бъбри с Ейприл, която останала поласкана, че заради накърняването на честта й се е проляла кръв.

Барманът разказва, че Бийн е редовен клиент и никога не са имали проблеми с него. Самият актьор пък няма да повдига обвинения срещу нападателя си, нито ще подава жалба в полицията.

Изображение с име: Ейприл Самърс
Красивата Ейприл, заради която е станала свадата пред бара, се е снимала гола до кръста в "Плейбой"

52-годишният Бийн се е женил и развеждал 4 пъти, като в момента е отново ерген. Не е известно дали Плейбойката е настоящото му гадже или просто звездата на HBO е почерпила твърде много вдъхновение от ролята си на добродетелен владетел в „Игра на тронове“.

Колкото до сериала – от първия сезон остана само един епизод, който ще се излъчи в понеделник вечер по българската HBO, отново само ден след премиерата си в САЩ. Предпоследната серия завърши с доста шокиращ обрат, поне за тези, които не са чели книгите, по които е правен сериала – „Песен за огън и лед“. Останаха много въпроси за изхода от първата Игра на тронове и твърде малко екранно време, за да се отговори на всички. Но не е и нужно, защото историята тепърва се развива – през лятото излиза нова книга в САЩ, а догодина – нов сезон по целия свят. Подробно ще ревизираме първите интриги в Седемте Кралства на Вестерос и борбата за Железния трон в ревю след излъчването на последния епизод от Game of Thrones.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата