World4free.in

Арнолд Шварценегер оглавява нова Терминатор трилогия

Междувременно се е съгласил и на роля в зомби-трилър, където ще играе баща, чиято дъщеря бавно се превръща в обезумял човекоядец…

Едва възобновил актьорската си кариера, Арнолд Шварценегер се превърна в най-търсената звезда в Холивуд. След като стана ясно, че той ще оглави продължения на най-култовите си филми, сред които и „Терминатор“, наскоро излезе новината, че поредицата за роботите-убийци от бъдещето ще бъде продължена не с един, а с цели три епизода!

„Терминатор 5“ ще започне снимки през януари 2014, а ще излезе по кината през лятото на 2015. Той ще бъде началото на самостоятелна трилогия, която може дори да рестартира целия сюжет. Сценарият ще бъде написан от Лейта Калогридис и Патрик Люсиер. Пол Швейк („Стар Трек: Пропадане в мрака“, „Z-та Световна война“) ще бъде един от изпълнителните продуценти. Има слухове, че Дуейн Джонсън ще се превъплъти в ролята на лош терминатор.

Ако и вие като нас се чудите какво значи да рестартира сюжета – не можем да ви помогнем. Четирите филма вече създадоха достатъчно парадокси, а 66-годишният Шварценегер в ролята на застарял робот ще бъде просто поредният от тях.

Още е рано да правим прогнози как ще бъде приет новия филм и дали изобщо ще има място за трилогия, но определено можем да кажем, че избраната премиерна дата е изпъстрена с конкуренти. Седмица преди „Терминатор 5“ ще излезе филма по Assassin’s Creed, а в седмицата след това излиза „Денят на независимостта 2“. През 2015 ще ни изкушават още „Отмъстителите 2“, „Джурасик парк 4“, „Карибски пирати 5“ и, не на последно място, „Междузвездни войни: Епизод VІІ“.

terminator 5 paramount start date Terminator 5 Gets a Summer 2015 Release Date; Will Kick Off Standalone Trilogy

Иначе, наскоро актьорът се записа и в друг любопитен проект – „Маги“. Там той ще играе баща на момиче, което се превръща в зомби. Болестта бавно ще я разяжда, което ще е основният двигател на драмата. Шварценегер ще бъде и продуцент на филма, който пък ще бъде режисьорски дебют на Хенри Хобсън (дизайнер на финалните надписи на „Шерлок Холмс“, „Ранго“ и „Нощ на ужасите (2011)“. Сценарият пък е дело на Джон Скот трети – програмист на навигационни системи за сателити на НАСА.

Зомби-драмата е само допълнение към заетия график на актьора. Той ще вземе участие в „Незаменимите 3“, „План за бягство“, „Десет“, „Легенда за Конан“ и „Тризнаци“.

Ще му дойдат ли множко ролите на батко Арни, предстои да видим!

Terminator 5 излиза по кината на 26 юли 2015 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата