5 коментара
doctor who eternity clock

Вижте как ще изглежда Doctor Who: The Eternity Clock

За съжаление, трейлърът на играта по-скоро разочарова. Но дали това ще спре хардкор-феновете на „Доктор кой“ да си купят играта?

Излезе трейлърът на новата видеоигра по „Доктор кой“Doctor Who: The Eternity Clock. Радващото е, че със сигурност ще имаме озвучаване от Мат Смит и Алекс Кингстън, а и ще видим някои от любимите ни чудовища. В частите от трейлъра, които очевидно са и клипчета от самата игра, анимираният Доктор се държи и движи достоверно, подобно на екранната му версия. Лошото е, че в другите части, тези от самия геймплей, се вижда как Доктора скача през разни сгради сякаш е Супер Марио.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Каквото и да е часовникът на вечността, този трейлър не ми дава основания да очаквам кой знае колко хубав сюжет от предстоящата игра. Разработчиците са уловили някои култови елементи от сериала, но като цяло репликите звучат изкуствено, не на място и някак си говорят за неособено плавен и логичен сюжет. Всъщност, трейлърът ми напомня на играта по „Фарскейп“. Тя имаше точно тези проблеми, като дори героите се движеха по почти същия начин по време на играта (въпреки че там нямаше огромни и нереалистични подскачания наляво-надясно). Вярно, отличихме я като една от най-добрите игри, правени по сериали, но нека не забравяме и нейната възраст – тогава толкова можеха. А дори и с някои дупки, сюжетът не изглеждаше като колаж от сцени, които евентуално да развълнуват малките дечица. Ако се върнем на нашата класация – Doctor Who: The Adventure Games се класираха по-напред от Farscape: The Game. А какъв е смисълът да се прави платена игра, която да е по-лоша от безплатните?

Doctor Who: The Eternity Clock ще излезе скоро (още няма точна дата) за PS3, Play Station Vita и PC. Тя ще е само първата от трите игри, които Supermassive Games разработват за 2012 г. Как ще се представят на пазара и дали ще стават за игра, предстои да видим, но първоначалният ми оптимизъм определено беше попарен от този трейлър.

Изображение с име: Doctor Who The Eternity Clock

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата