1 коментар
Torchwood Miracle Day

Джон Бароуман се омъжи

Междувременно принц Чарлз и съпругата му са посетили снимачната площадка на „Доктор кой“, а Мат Смит е заснел забавно благодарствено клипче.

Изображение с име: barromanmarry07042013Капитан Джак най-накрая е опитомен! Джон Бароуман, актьорът от „Торчууд“, „Доктор кой“ и „Стрелата“, се е омъжил за дългогодишния си партньор Скот Гил на 2 юли, почти веднага след като забраната за гей-бракове в Калифорния беше отменена. Двамата са заедно от 20 години, а през 2006 са сключили граждански брак във Великобритания. Бароуман е гражданин както на САЩ, така и на родната си Великобритания. Той никога не е криел сексуалността си, особено след като стана известен с ролята си на спящия със всеки и всичко, независимо от пол, раса и родна планета, Капитан Джак Харкнес. На сватбата е присъствал целият актьорски състав на Torchwood, както и Ръсел Т. Дейвис, който преди да възроди Doctor Who стана известен с гей-сериала Queer as Folk.

Като споменахме Doctor Who, екипът на сериала е имал височайша визита тази седмица. Принц Чарлз и съпругата му, Камила, са посетили снимачната площадка, като лично Мат Смит и Джена Луис-Колман са ги разходили из ТАРДИС.

„Беше голямо преживяване да им покажа как да управляват ТАРДИС, не очаквах такова нещо, когато поех ролята“, казва Мат Смит. „Принцът каза, че гледа сериала откакто е бил на 15, тоест от самото му начало. Хубаво е да знам, че ни гледат“.

Следващият епизод на „Доктор кой“ е юбилейният и ще се излъчи през ноември. След него ни чака коледният епизод, в който Мат Смит ще излезе от сериала, а друг, все още неизвестен Доктор, ще заеме неговото място. Джена Луис-Колман ще остане като придружителка. Снимките за новия сезон ще се проведат септември месец, а самият осми сезон се очаква около август месец догодина.

Мат Смит беше посрещнат с известно недоверие в началото на престоя му, но бързо спечели феновете на своя страна. По време на снимки на филм в САЩ, той е снимал клипче, с което да благодари на всички, които са го подкрепяли през четирите му години в Doctor Who:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата