1 коментар
SHIELD Min Na

Минг На ще играе в S.H.I.E.L.D

Китайката от „Старгейт: Вселена“ и „Еврика“ влиза в комиксовата вселена на Джос Уедън.

Изображение с име: Ming-NaМарвел и ABC не смятат да се мотаят много-много с правенето на новия супергеройски сериал S.H.I.E.L.D. Вече е избрана една от актрисите, която да попълни главната роля – тя е вече ветеранка в жанра и се казва Минг На. Вероятно си я спомняте от „Старгейт: Вселена“ или „Еврика“. В пилотния епизод, написан и режисиран от Джос Уедън, тя ще играе агент Атлеа Райс – пилот от висша класа, оръжеен експерт и войник, който може (а и го е правил) да се въвлече в задачата повече отколкото изисква дългът му. Тя е белязана от предишна битка, тиха и сдържана, но много способна в работата си.

Героинята не се е появявала никъде досега, защото е специално създадена за сериала заедно с още три нови лица – агент Гранд Уорд, който е избухлив, малко антисоциален, но силно морален и смъртоносен, и агенти Лео Фиц и Джема Симънс, които са симпатични зубъри и неразделни един от друг, като близнаци.

Феновете на Марвеловия свят са в екстаз и от друга новина – в сериала ще участва и Кларк Грег – същият, който изигра агент Фил Колсън. Въпреки съдбата на героя в „Отмъстителите“, той явно пак ще бъде някакъв фактор за историята, но на малкия екран.

Изглежда, Джос Уедън няма да черпи постоянно вдъхновение от комиксите. Въпреки че концепцията на сериала не само позволява, но и направо изисква да има супергерои като главни герои, или поне като гости, сериалът ще бъде доста самостоятелен и вероятно развит в леко различна посока. Което, най-вероятно, въпреки че ще дразни феновете на „Отмъстителите“, е за добро.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата