7 коментара
fringe doctor who looper tr

Трейлъри за Doctor Who, Fringe и Looper

Наближават дългоочакваните премиери на „Доктор кой“, „Експериментът“ и „Убиец във времето“.

Както се вижда от календара ни, „Доктор кой“ се завръща на екран още тази събота! В продължение на 5 седмици ще гледаме последните приключения на Ейми и Рори, след което ще има нова пауза до Коледа, когато ще се запознаем с новата придружителка.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Докато бъдещето на „Доктор кой“ засега е сигурно, един друг сериал навлиза в последната си година. Оливия, Уолтър и Питър от „Експериментът“ ще се озоват в бъдещето, където ще се запознаят с порасналата версия на дъщеря си и ще се борят срещу наблюдателите. Днес е пуснат нов тийзър за първия от последните 13 епизода на 5-годишния култов фаворит.

http://www.youtube.com/watch?v=XIfz_BUXHoY

„Убиец във времето“ пък е филмче, което чакаме с голям интерес от известно време насам. За него е пуснат международен трейлър, в който ясно е обяснено за какво ще става дума и защо точно Джоузеф Гордън-Левит и Брус Уилис се стрелят един друг. Гледалите филма по фестивалите държат да отбележат, че битките и експлозиите в трейлърите не са основата на филма (това е само маркетингов трик, за да се привлече по-широка публика), а напротив – той е една голяма главоблъсканица, но определено добре направена.

http://www.youtube.com/watch?v=mSeeYuhrP_Y

Doctor Who се завръща на 1 септември във Великобритания, Fringe – на 28 септември в САЩ, а Looper идва в българските кина на 5 октомври.

Ъпдейт:

Докато се радвахме на клипчетата, от Fox пуснаха ново промо за Fringe. Датата на премиерата приближава, а с нея и материалите от новия сезон:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ето и първите две снимки от първи епизод на пети сезон:

Изображение с име: fringe-transilience-thought-unifier-model-11-photos

Изображение с име: fringe-transilience-thought-unifier-model-11-photos2

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата