edge-lucy-trans

Трейлъри за Lucy, Transformers 2, Edge of Tomorrow

„Люси“, „Трансформърс: Ера на изтребление“ и „На ръба на утрешния ден“ се сдобиват с нови рекламни клипчета.

Готови ли сте за новите фантастики на Том Круз и Скарлет Йохансон? Чакате ли с нетърпение новите гигантски роботи? Тази статия няма да ги накара да дойдат по-бързо, но пък ще ви наостри апетита за „Люси“, „Трансформърс: Ера на изтребление“ и „На ръба на утрешния ден“.

Преди време бяхме от първите, които ви показаха интригуващия нов филм на Скарлет Йохансон (тя се постара да заснеме доста филми преди да забременее, та да има какво да се пуска докато наедрява), в който тя играе Люси – момиче, пренасящо наркотици, което по случайност се сдобива не просто със суперсили, а с почти божествени способности. Вижте новия трейлър за интригуващия проект на Люк Бесон:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Трансформърите обещават нови разрушителни битки между гигантски роботи, включително и динозавърски такива. Предстоящият четвърти филм ще смени главните герои от човешката страна и ще започне нова трилогия, вероятно с малко повече история за Оптимус Прайм, планетата на трансформърите.

http://www.youtube.com/watch?v=CKD5SNYUpUk

 

Най-скоро обаче ще излезе новият филм на Том Круз, в който неговият герой е войник от бъдещето и преживява един и същи ден отново и отново. Идеята не е кой знае колко оригинална, но имаме основания да очакваме нещо, което поне да достига нивото на Oblivion от миналата година.

http://www.youtube.com/watch?v=aZPYZON2yJY

 

Lucy излиза в България на 29 август, Transformers: Age of Extinction – на 27 юни, а Edge of Tomorrow още на 6 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата