3 коментара
da vinci demons

Трейлър за втори сезон на „Демоните на Да Винчи“

Да Винчи ще се запознае с много нови локации и герои през следващата си година.

Da Vinci’s Demons не се оказа тоталния хит, на който Starz се надяваха, но въпреки това беше подновен още след първия си излъчен епизод. Втори сезон на сагата ще бъде излъчен чак през 2014 година (вероятно през април – както беше с първи сезон), но екипът хич не си е губил времето. Вече имаме трейлър с много разнообразни сцени и моменти от следващите серии.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Обнадеждаващото е, че трейлърът (също като финалния епизод на първи сезон) е натъпкан с интересни гледки, звуци и материал, но не издава много за това какво предстои да се случи. Знаем, че Да Винчи и компания ще посетят Южна Америка в търсене на Книгата на листата. Ватиканът ще продължи да крои подли интриги, а и ще се усетят последиците от заговора срещу семейство Медичи.

Натъртва се името на изпълнителния продуцент Дейвид Гойър (и неслучайно – той е най-високопрофилният член на екипа), но не се споменава конкретна премиерна дата. Стискаме палци да сме прави в предположенията си и новият сезон от „Демоните на Да Винчи“ да не започне по-късно от април 2014.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата