extant berry

Холи Бери и загадъчното й бебе

Кратък трейлър за предстоящия нов сериал Extant.

Миналата година ви разказахме за плановете на Стивън Спилбърг, Холи Бери и CBS да направят нов сериал с космически елемент – Extant. В него Холи Бери е астронавтка, изпратена на едногодишна мисия в космоса. При завръщането й на Земята се оказва, че тя наново трябва да формира връзка с близките и семейството си, но по-страшното е друго – тя разбира, че е бременна и зачатието вероятно е станало по време на инцидент в космоса, който тя не помни.

Очакванията ни за сериала бяха смесени, но все пак любопитството си остана. Малко по малко, обявената за началото на юли премиера наближава, поради което продуцентите най-накрая отпуснаха кратко трейлърче, за да видим на какво ще прилича резултатът.

http://www.youtube.com/watch?v=dJLVC3fHV_E

Всъщност изглежда доста по-добре отколкото очаквахме. На идеята с бебето и неговия произход е доста наблегнато в половин-минутните кадри, далеч по-малко отколкото на драмата на героинята, свързана с дългото й отсъствие. Има конспиративни елементи, а дори и потенциално апокалиптични и/или философски.

Разбира се, не бива да забравяме, че това е CBS – телевизията, която отново заедно със Спилбърг, направи „Под купола“. Under the Dome беше рейтингов успех и ще продължи и тази година, но последните му епизоди от 2013 г. бяха невероятно разочарование за повечето фенове и критици. Extant засега изглежда много обещаващо, но няма да се учудим ако и той се оплете в недомислици и абсурди.

Първоначално, премиерната дата беше обявена за 3 юли, но сега изглежда, че на екипа е дадена една седмица отгоре за доизпипване на продукта и началото ще бъде поставено на 10 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата