3 коментара
bbc america orphan black supernatural saturday

Чакаме нов сериал с клонинги за 2013-та

BBC America и Space ще си партнират за продукцията на 10 епизода от Orphan Black

Изображение с име: bbc america brit differentBBC America вече е важна част от американския ефир с хитови сериали като „Доктор кой“ и „Първичен свят“. Успехите им в последните години им дадоха възможност да пробват да произвеждат собствена продукция, като вече беше дадена зелена светлина на два фантастични пилота.

Оказва се, че каналът няма да се ограничи само с това, тъй като е подписана сделка с канадската Space за нов съвместен сериал, който „ще преобърне научната фантастика“. Става дума за Ophan Black.

В „Черния сирак“ ще се разказва за млада жена, която научава, че е клонинг. Сара взима самоличността на жена, която се самоубива пред очите й, за да изтегли всичките спестявания на покойната и да реши проблемите си. Оказва се обаче, че жената неслучайно прилича толкова много на нея – Сара всъщност е нейн клонинг! Оказва се, че има и други клонирани, отгледани от нищо неподозиращи родители и оставени да растат в различни обстановки. Сара трябва да разбере кой я е създал и с каква цел, но без много да се мотае, защото из света броди убиец, набелязал клонингите за свои жертви.

Проектът е на Греъм Менсън и Джон Фосет, като първият ще пише, а вторият ще режисира. Актьорите ще се набират през лятото, а снимките ще започнат наесен, за да може през 2013 да има готов първи сезон от 10 епизода. Най-вероятно ще се излъчва в съботните вечери като част от рубриката „Свръхестествена събота“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата