Mockingbird Lane - Season Pilot

„Мокингбърд лейн” ще бъде излъчен за Вси Светии

Пилотният епизод на сериала за Мюнстерите ще се превърне в част от специалната празнична програма на телевизия NBC

Изображение с име: 1
След нанасянето на новото семейство, кварталът никога вече няма да бъде същият!

Едва преди седмица, в интернет излезе новината, че дългоочакваният сериал на Брайън Фулър, „Мокингбърд лейн” вероятно никога няма да стигне до екран. Самият Фулър незабавно опроверга това съобщение, но думите му бяха приети със съмнение от американските сайтове за телевизия, които предположиха, че дори проектът да не е окончателно мъртъв, той все пак ще бъде замразен за неопределено време. Това предположение се оказа погрешно, но само донякъде – в крайна сметка, от телевизията потвърдиха, че едночасовият пилотен епизод на сериала ще бъде излъчен като телевизионен филм, но повече епизоди няма да има. Това ще се случи на 26 октомври американско време (последния петък преди Хелоуин), непосредствено преди епизода на „Досиетата Грим”, който също ще бъде специално съобразен с празника.

Изображение с име: Mockingbird-Lane-Halloween-special
Дядо Дракула приготвя...мини-пици?!

Пилотният епизод струва 10 милиона долара и ще запознае зрителите със семейство Мюнстер в момента, в който те се нанасят в новия си дом на Мокингбърд лейн (Алеята на присмехулника) №1313. Членовете на семейството са повече от ексцентрични –  малкият Еди Мюнстер (Мейсън Кук), тепърва навлиза в пубертета, и открива, че страда от странно окосмяване всеки път, щом изгрее пълна луна. Родителите му са Хърман (Джери О’Конъл), който според създателите на сериала ще придаде ново значение на името „Франкенщайн” и Лили Мюнстер (Порша Де Роси) – дъщеря на самия Дракула (Еди Изард). С тях живее и странната братовчедка Мерилин (Чарити Уейкфийлд) (засега не е ясно, на кого точно е братовчедка), която изглежда нормална, но няма никакви проблеми със странностите на семейството и това й придава зловещ ореол.

Изображение с име: 2
Порша Де Роси изглежда добре в новото си чудовищно амплоа.

Въпреки че от телевизията са взели решение да не правят повече серии, Браян Фулър не се е отказал от възможността да направи сериал. Римейкът на „Семейство Мюнстер“ е проект, по който се работи от много дълго време и едва ли Фулър ще приеме провала му за окончателен. Той е написал сценарии за 6 епизода, а договорите на актьорите изтичат чак през юли, така че ако рейтингът на спешъла бъде висок, сериалът все пак може да види бял свят.

Преди ден беше разпространен и официален трейлър на „Мокингбърд лейн”. Той е дълъг само 34 секунди и едва ли може да покаже доколко добър ще е пилотният епизод, още по-малко един евентуален сериал. Въпреки това, трейлърът изглежда изключително добре и дава надежда, че спешълът ще бъде нещо, което си струва да се гледа.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата