4 тийзъра за 4-ти сезон на „Експериментът“

Кратките клипчета задават въпроса „Къде е Питър Бишъп?“

„Експериментът“ се завръща за нови епизоди на 23 Септември. Макар и с проблемни рейтинги, сериалът все още се радва на силна подкрепа от фенове, критици и продуценти. Fox ще направят всичко възможно, за да промотират дългоочаквания четвърти сезон така, че доверието им във Fringe да се оправдае откъм брой зрители. Част от тези усилия се въплъщават в отпуснатите малко по малко 4 загадъчни тийзъра. Първият носи заглавието „?“, а следващите три задават въпроса „Къде е Питър Бишъп?“

http://www.youtube.com/watch?v=MCjmBJ5hHDk

http://www.youtube.com/watch?v=PufKKGPXZLU

http://www.youtube.com/watch?v=MRZB26qMpk8

http://www.youtube.com/watch?v=IHH1WXYZAqw

А ето и какво казват самите актьори за това, което предстои в сериала:

Феновете на Питър могат да спят спокойно – така или иначе след разтърсващия финал на трети сезон продуцентите побързаха да успокоят, че Джошуа Джаксън ще се завърне в ролята си и неговото участие не е приключило. Въпреки това обаче се оказва, че появите му ще са ограничени и ролята му ще е по-различна и няма да е толкова съществена, колкото преди. Все пак новият сезон ще бъде „сезон на последствията“ по думите на Джон Нобъл, а именно последствията от изтриването на Питър от историята. Самият той ще трябва да играе един по-различен Уолтър – такъв, който без сина си ще е по-суров и ще трябва отново да се справя с лудостта си.

Отсъствието на Питър ще промени и целия сериал. Премиерата на четвърти сезон може да послужи за втори пилот на сериала, по думите на сценаристите Джеф Пинкнър и Джоел Уайман. Той ще бъде като ново начало на сюжета, но от малко по-различен ъгъл, подходящ за привличане на нови зрители. Въпреки това, от телевизията не очакват съществена положителна промяна в рейтингите. Програмният президент на Фокс Кевин Райли казва: „Едва ли зрителите ще се увеличат – все пак сериалът е сложен и е трудно да се привлекат хора, които не са го гледали досега. Но ако „Експериментът“ успее да направи това, което направи миналата година, ние ще бъдем много доволни. От творческа гледна точка, отново са на прав път“.

Сценаристите имат ясна представа за това какъв да бъде краят на целия сериал и са готови да го реализират, ако им кажат и им дадат време. Според очакванията на Джон Нобъл, „Експериментът“ ще има 5 сезона. Джей Джей Ейбрамс пък е планувал 6 сезона, когато е подготвял проекта си. А дали „Експериментът“ няма да бъде спрян още след четвъртата си година или отново ще изненада с подновяване, предстои да видим.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Станимир Ставрев

Всичко излязло от ръцете на Дж. Дж. Ейбрамс е много добро! 🙂

Петя Ивайлова
petia84

и аз така мисля 🙂

Мира

От последното клипче се вижда, че чувстват „празнина“. Според мен ще се чудят няколко серии и макс до 5тата ще се появи 😀

Петя Ивайлова
petia84

И аз го харесвам (макар че чакам с най-голямо нетърпение „Хаус“ 😉 ), а и нямам проблем с изчезването на Питър, защото любимият ми герой е Уолтър (след него Оливия…); освен това не ми се вярва ролята на Джошуа Джаксън да е по-малко значителна, дори да е по-различна. Все пак се надявам да се върне като Питър (дори и не съвсем същия Питър), понеже Оливия и Уолтър го обичаха много:)

Мира

Сериала, който чакам с най-голямо нетърпение. Не знам дали ще изкара 6 сезона, но се надявам да го завършат подобаващо.