Български промота за сериалите на DC

Какво ще се случи в следващите епизоди на Supergirl, The Flash, Arrow и Legends of Tomorrow?

Традицията ни всяка седмица да ви представяме преведени промота с български дизайн и субтитри за преплетените сериали на DC продължава!

Седмицата открива „Супергърл“ с епизод 1х14. Той ще излезе този вторник (23.02.16). В Нешънъл сити ще се появи ловец на извънземни глави. Кара ще трябва да се справи с него, както и с обичайните проблеми в работата и семейството ѝ.

 

На следващия ден (24.02) в новия епизод на „Светкавицата“ на брега на Сентрал сити ще доплува „Крал Акула“. Изглежда той ще търси отмъщение от отбор „Светкавица“. Отсега можем да очакваме много шеги и препратки към „Челюсти“.

 

В новия епизод на „Стрелата“, който ще излезе в четвъртък, 25 февруари, Зелената Стрела ще извика на помощ Виксен. За тези от вас, които не знаят коя точно е тя, Виксен е супергероиня от Детройт. Тя притежава магически медальон-тотем, който ѝ дава сили на различни африкански животни. Виксен ще изиграе важна роля в спасяването на сина на Оливър – Уилиям, от Деймиън Дарк.

 

DC седмицата приключва в петък, 26.02, с нов епизод на „Легендите на утрешния ден“. Екипът на Рип Хънтър е в Стар сити, но през 2047 година. В мрачното бъдеще Оливър Куин е мъртъв, а престъпността процъфтява. Леговището на екипа на Стрелата е разрушено и изглежда почти никой не иска да направи нищо по въпроса. Ако това не е достатъчно, ще се намеси и Детстроук.

А ето и youtube-канала, където се качват преведените клипчета:

ghjk

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

„Легендите на утрешния ден“ е долу-горе интересен, но става досаден с всички тези препратки. Все едно сценаристите се притесняват, че сериалът няма да е успешен само с техни идеи и затова си взимат от всичко, видяло някога успех. Определено е доста по-слаб от „големите си братя“, но едва ли ще му попречи да получи втори сезон. А аз ще си го гледам, най-малкото заради преплитанията в сюжетите.

рин

„Днешните“ епизоди на the flash и I zombie бяха добри, епизода с акулата е култ, разкри се малко около зум, но да видим повече. 😉 Наскоро си мислих, как стрелата трепеше наред, а светкавица добре влезе да го подгрява, но в момента, като че ли светкавицата вдигна ОБОРОТИТЕ много… 🙂 А легендите, не са лоши, но… нищо не се знае.. докато някой не оплеска нещата яко, бива… Дано Светкавицата, така да прдължи да ободрява.

Петя Ивайлова
Петя Ивайлова

…Ии следващите епизоди ще са след 2-3 седмици… „Светкавицата“ и разкритията около Зуум са едно от най-интересните неща, които следя по „телевизията“, затова прекъсването определено не ми допада. Все още не мога да определя дали харесвам „Утрешните легенди“, или не. Определени неща в шоуто ми допадат, други ме дразнят, но като цяло има доста голям шанс да го изоставя.