БГ промота за „Стрелата“, „Светкавицата“ и „Легендите на утрешния ден“

Преведени на български трейлъри за епизодите следващата седмица

С клипчетата от миналата седмица започваме нова традиция за тийн-сериалите на DC – ще ви показваме преведени на български трейлъри за всички предстоящи епизоди за следващата седмица. Ако субтитрите на български не ви се показват – активирайте ги чрез първата от втората група иконки в долната лента на клипа или чрез настройките (зъбчатото колело точно преди логото на youtube)

По принцип първият сериал в този списък е „Супергърл“, тъй като той излиза в понеделник (вторник сутринта българско време). Но следващата седмица сериалът почива и очакваме новата серия 23 февруари за България.

Това означава, че седмицата за феновете на тази вселена ще започне в сряда, 17.02 със епизод 14 на „Светкавицата“. Епизодът ще е продължение на събитията от предходния, в който Бари, Сиско и Харисън отидоха на Земя 2, за да преборят Зуум и да спасят дъщерята на Уелс. *Спойлери* Епизодът завърши с това, как Зуум пленява Бари. Следващия път ще видим как ще завърши тази интересна история от съседния свят, а в промо клипа са събрани кадри от предстоящите епизоди от сезона.

 

Нов епизод на „Стрелата“ очаквайте следващия четвъртък за България (18.02). Епизодът ще се фокусира над основната тема на сезона – борбата срещу Деймиън Дарк и мистерията около „Хайв“. Но този път ще се включат и нов екип, които наричат себе си „Отборът на разрухата“, и носят… разруха.

 

Седмицата на DC ще завърши в петък с нов епизод на „Легендите на утрешния ден“, който също ще е пряко продължение на предходния си, подобно на „Светкавицата“. *Спойлери* В предишния епизод доктор Стайн бе пленен в Съветския съюз, а в предстоящия Легендите ще се опитат да го спасят.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Martin

bravoooo