DC/CW Седмица – 05

Какво ни чака в новите епизоди на „Супергърл“, „Стрелата“, „Легендите на утрешния ден“ и „Светкавицата“?

  • Супергърл – Епизод 2х05, „Кръстосан огън“ излиза на 9 ноември за България.

Супергърл трябва да се изправи срещу нова безмилостна тайфа, която се е въоръжила с опасна извънземна технология. Когато Кадмус изпраща видео до ДЕО, екипът осъзнава, че тайфата е под контрола на групировката. Междувременно, Кара намира работа на Мон-Ел като стажант в КатКо. Джеймс взима важно решение, а Лена кани Кара да присъства на едно от нейните благотворителни събития.

 

  • Стрелата – Епизод 5х06, „Така се започна“ излиза на 10 ноември за България.

Оливър започва да търси връзка между новите жертви на Прометей. Фелисити и Къртис научават, че жертвите са свързани мистериозно с миналото на Оливър. Тази истина би могла да разтърси новият отбор. Междувременно, Теа изпада в откровен разговор с Ланс, а Фелисити обмисля дали да разкаже на Малоун за нощните ѝ дейности с отбора на Стрелата.

 

  • Легендите на утрешния ден – Епизод 2х05, „Компромис“ излиза на 11 ноември за България

Когато Легендите проследяват времеви трус до Белия дом на президента Рейган, те са шокирани от факта, че Деймиън Дарк му е главен съветник. Докато екипа се опитва да разбере какво цели Дарк, Сара се раздвоява между възможността да му отмъсти, и това да помогне на приятелите си с по-важна мисия. Мислейки, че Обществото на Справедливостта би могло да помогне, Амая и Нейт проникват в щаба и научават нещо изненадващо. Междувременно, Стайн се опитва да предпази по-младото си Аз, от това да промени още повече миналото.

 

  • Светкавицата – Епизод 3х06, „Сянка“ излиза на 16 ноември за България

Когато Уоли започва да получава кошмари относно живота му във Времевия Парадокс, Бари осъзнава, че трябва да признае на Уоли, Айрис и Джо какво се е случило с Уоли по време на Парадокса.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Супер, благодаря за отговора 🙂

Здравейте, @Славяна ! Кросовърът ще съвпадне с осмите епизоди на DC/CW сериалите. Очаквай статия с повече информация в най-скоро време!
ПС: Ако използваш търсачката в сайта ни и напишеш „кросоувър“, ще ти излязат публикации с интересни информации и спойлери. 😉

Славяна

А кога ще е големия кросоувър? Пак не съм разбрала явно 😀